Uw bemiddelaar voor aan- en verkopen van
bloembollen

Contact ons >

Welkom op de site van Bol en Business B.V.

Op deze unieke plek kunnen geïnteresseerden een goed advies krijgen van een onafhankelijke bloembollenspecialist, specifiek op het gebied van de tulp. Op deze handelsplaats kunnen professionele Kwekers, Exporteurs en Broeiers van bloembollen nagenoeg het gehele assortiment verkrijgen. Wij zijn zelf geen kwekers maar werken als enthousiaste onafhankelijke advieseurs/intermediairs voor een geringe provisie tussen koper en verkoper. BELANGRIJK: U krijgt een goed en vooral onafhankelijk advies!

 
Bol en Business B.V. is een jonge nieuwe onderneming binnen de “bestaande” bemiddeling. Hier staat Bol en Business nu al bekend om! Durf te doen en beweeg mee in de verandering bij haar relaties. Passie voor het vak, eerlijk zaken doen en een persoonlijke aanpak de basis voor het doen van zaken.
Bol en Business werkt met korte lijnen in het maken van transacties tot de afwikkeling van de administratie waarbij nauwkeurigheid nimmer op het spel staat.

Laatste nieuwsEen teeltjaar tulpen in beeld//www.youtube.com/watch?v=AgLPCHX37f4 (more…)...

Lees meer >
Nieuws

Bol en business B.V. heeft een nieuwe website!Daar is hij dan! Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan, de officiele website van Bol en business B.V. Het herkenbare logo zult u vast al eerder gezien hebben op overeenkomsten of onder aan een e-mail. Wij vinden hem in ieder geval zeer geslaa...

Lees meer >